Betaalmethoden

U kunt bij ons op verschillende manieren betalen:

 

iDEAL: handig voor online betalen

 

iDeal is een handige betaalmethode om aankopen bij Nederlandse webwinkels af te rekenen bij de eigen bank.
Als je iets koopt via een webwinkel, dan geef je 'bij de kassa' aan via welke bank je wilt betalen. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van je eigen bank en vervolgens hoef je alleen nog maar in te loggen en je bank de opdracht te geven het vooringevulde aankoopbedrag over te maken naar het vooringevulde rekeningnummer.

 

Paypal

 

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.


Overboeking


Overboeking, ook wel bekend als overschrijving of bankoverschrijving, is een vertrouwde betaalmethode waarmee zowel nationaal als internationaal online betaald wordt.


Mistercash

 

Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland.

 

Billink


Omdat het niet altijd even prettig is om direct in een webwinkel af te rekenen wint de optie ‘achteraf betalen’ steeds meer terrein als het gaat om online betalen. Wanneer u geen reader of creditcard bij de hand heeft, indien u de webwinkel  nog niet kent of als u even geen geld op de rekening heeft staan, is ‘achteraf betalen’ een ideale uitkomst.Met Billink is het mogelijk om uw online aankoop via internet te doen en achteraf te betalen.  Nadat u het product heeft ontvangen ontvangt u namens Billink een factuur en heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te betalen.